Hoe een website voor je maatschappelijke vereniging of club maken - MooiBest

MooiBest.com
Ga naar de inhoud

Hoe een website voor je maatschappelijke vereniging of club maken

Gratis bijeenkomst over het maken van websites

Tegenwoordig kan je het eigenlijk als maatschappelijke organisatie of belangenclub niet maken dat er geen website online staat. Hoe laat begon de activiteit ook alweer, waar was de activiteit? De doelgroep heeft die vragen, maar zijn de antwoorden wel zo makkelijk online te vinden?
Bijna een kwart eeuw na de introductie van Internet voor particulieren zijn er nog altijd buurtverenigingen, belangenclubs, activiteiten en andere maatschappelijke initiatieven die geen eigen website hebben.
Daar is geen excuus voor.
Immers, het kost bijna niets meer. Het is niet moeilijk en het onderhoud valt ook best mee.

Het voordeel van de website is dat informatie over het initiatief of activiteit altijd online te vinden is. Zo doe je de doelgroep een plezier, maar zo is de kans ook groter dat de doelgroep zo maar spontaan kan groeien. Mensen zoeken namelijk toch ook op Internet naar dergelijke initiatieven of clubjes.
Kunnen ze niets vinden, dan is dat op zijn minst raar. Immers, waarom is er geen website? Bestaat het initiatief eigenlijk wel?

Op 2 maart 2017 (De eerder doorgegeven datum is nu vol) geven Jos van Spelde en Tom Lassing een gratis presentatie over het maken van een eenvoudige en toch zeer doeltreffende website. Welke kosten praten we over en hoeveel kennis moet je hebben om een leuke website te kunnen maken?
We laten het allemaal zien.

Waarom gratis?
We hebben ooit een belofte aan de samenleving gedaan. We geven iedere maand een gratis presentatie over onderwerpen waar we iets vanaf weten. Dit ter versterking van de lokale samenleving. In het verleden ging het al eens over geld, beleggen, goud, gezondheid, afvallen, voeding, geld slim uitgeven, en nu websites voor een maatschappelijk doel of clubje maken.

We vragen je wel even aan te melden voor de bijeenkomst. Ze is gratis omdat we een eigen lokaal hebben. Maar daar gaan dan wel slechts 25 personen in. Dus vol is vol.

                              
                                      

Jos van Spelde (www.onderneemhetonline.nl) en Tom Lassing (www.Beursbox.nl) - heten je op de avond van 2 maart 2017 van harte welkom. De avond kent een inloop vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur. Wij streven ernaar om tegen 21.00 te eindigen. Graag tot dan!

PS: Ben je alsnog verhinderd, meldt dit dan zsm via tom@lassing.nl. We kunnen het plekje in de zaal dan aan een ander gunnen!


Terug naar de inhoud