Hoe start je met beleggen en hoe maak je het winstgevend - MooiBest

MooiBest.com
Ga naar de inhoud

Hoe start je met beleggen en hoe maak je het winstgevend

Masterclass Beleggen voor Beginners

Gratis Leren Beleggen bijeenkomst voor inwoners van de gemeente Best.
U aangeboden door Tom Lassing van Beursbox.nl en Geert-Jan van Hal, oud-portefeuillehouder aandelen en effecten Rabobank Nederland

Hoe loopt uw pad van geld naar vermogen?
De kennis van nu, maar dan online, want daar gebeurt het.
Of u nu vermogend bent of nog onvoldoende vermogend, de masterclass beleggen voor beginners is gericht op behoud en/of groei van vermogen.

Werken is leuk. Maar het leven wordt aanzienlijk prettiger als u uw geld voor u laat werken.
Financiële zekerheid krijg je niet cadeau. Zeker tegenwoordig moet je daar heel wat voor doen.
Wat doet u met uw geld, nu de rente zo laag is en wat doet u als u wellicht moet gaan betalen over uw spaartegoeden? Gelooft u in deze tijden nog in een aantrekkende markt?
Kortom: wilt u uw vermogen ook graag zien groeien en zelf in de hand houden zodat u een buffer heeft voor later? U bent van harte welkom op woensdagavond 30 november om 19.00 uur.

In deze masterclasse voor beginners brengen we u in twee uur tijd een heel eind op streek. De bijeenkomst is gratis en u krijgt er nog een kop koffie of thee bij ook!
90% van de particuliere beleggers verliest geld het is dus echt VAN GROOT BELANG dat u eerst de nodige kennis opdoet voor u los op de beurshandel gaat.

Met deze laagdrempelige aanpak hopen we dat u de dure lessen van het begin kunt overslaan en dus dat u WEL winsten gaat halen met beleggen.
Aanmelding verplicht, er is namelijk maar ruimte voor 25 personen!
U kan u hier aanmelden:
        
 
Tom en Geert-Jan (van Hal) – oud-portefeuillehouder aandelen en effecten Rabobank Nederland - heten u op de avond van 30 november van harte welkom. De avond kent een inloop vanaf 19.00 uur en start om 19.30. Wij streven ernaar om tegen 21.30 te eindigen. Graag tot dan!


Terug naar de inhoud